Receptionist

Brinner du för service? Har du erfarenhet av fastighetsbranschen? Då kan det här vara jobbet för dig!

Receptionist till Internservice 

Vår serviceavdelning består av sex personer som arbetar med internservice och kundservice. Vi söker nu en ny kollega till ett vårt team!    

Ansvarsområden

Som medarbetare på vår internservice ansvarar du för receptionens växel, besökare, de interna kontorsytorna, konferensavdelning och representationsavdelning samt brukarservice internt. 

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Ansvara för växeln
  • Ta emot och hantera inkommande telefonsamtal
  • Ta emot besökande
  • Hantera inkommande frågor via e-post
  • Hantera lunchbeställningar
  • Vara kontaktperson mot kontorets leverantörer
  • Ansvara för konferensrummen, hålla ordning i och komplettera med material
  • Ansvara för interna kontorsytor 
  • Utveckla rutiner inom reception/växel

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av roller som t ex receptionist, konferensansvarig eller motsvarande. Du har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom service samt erfarenhet av kundrelationer. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. 

Du är en stresstålig person som trivs bra när tempot är högt och arbetsuppgifterna varierande och att hantera det oväntade ser du som en utmaning. Du har en styrka i samarbetet med andra människor och har lätt för att skapa goda relationer, såväl med gäster som med kollegor. Du är lyhörd och lösningsorienterad och har stor vana av att koordinera, planera och samordna aktiviteter. Du har även en god diplomatisk ådra och kan på ett mycket professionellt sätt tolka och hantera olika situationer som uppkommer i det dagliga arbetet. Du har en mycket god flexibilitet och vet att service är dynamiskt och mycket situationsanpassat. Det viktigaste av allt är att du brinner för att alltid ge den bästa servicen på ett naturligt och effektivt sätt, och du har ett öga för det där lilla extra som ofta blir pricken över i:et. 

Som person är du serviceinriktad, relationsskapande, utåtriktad och med en god kundförståelse. Du gillar ordning och reda, är metodisk och disciplinerad och stresstålig. Vidare är du flexibel och lösningsorienterad – alltid med högsta service i fokus.

Vi erbjuder

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse. Våra medarbetare är vår tillgång, varför vi satsar på personalen i form av möjligheter till utbildning, friskvård mm. Du kommer att arbeta i en inspirerande miljö tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Verksamheten erbjuder en spännande mix av retail och fastigheter. Du sitter i helt nyrenoverade lokaler på vårt huvudkontor i NK-huset, Stockholm.

Ansökan

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor kring tjänsten kontakta Maria Sjölund, HR-ansvarig, på maria.sjolund@hufvudstaden.se.

Ansökan

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bl.a. NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg och profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 390 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 42,1 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 130 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.