Allt detta ingår för dig som är REDO.

Illustration av lampa.

Lokal, inredning och möbler

Allt är på plats! Inredning, möbler, husgeråd och köksmaskiner. Det är bara att flytta in och börja jobba. Behöver ni hjälp att sätta upp hyllor eller annat så ingår det fyra timmars hantverksservice. Du bokar detta genom vår kundservice.

Illustration om datakommunikation.

Datakommunikation, el och printer

Elen är inkopplad med grönt avtal för miljöns skull. Kontoret är utrustat med ett komplett LAN med nätverksuttag, trådlösa accesspunkter och internet access. I konferensrummet finns duk och projektor. Kontoret är också utrustat med en nätverksprinter.

Illustration om återvinning.

Återvinning

Lokalen är utrustad med återvinningsskåp för sortering. Vid behov kommer ett företag och tömmer dessa på tidpunkt och dag som passar er.

Illustration om säkerhet.

Säkerhet, bevakning och försäkring

Ditt kontor är utrustat med en särskild uppsättning nycklar som bara ni har tillgång till. Utöver det finns ett elektroniskt passagesystem med tillhörande larm och bevakningsavtal. Vi försäkrar lokalen och alla de inventarier som ingår. Det du behöver försäkra är din verksamhet och de maskiner och inventarier du har med dig.

Illustration om gångavstånd.

Gångavstånd

Hos oss har du gångavstånd till det mesta, och alltid nära till buss och tunnelbana. Gångavstånd är också avgörande för vår fina service. Vi finns i samma kvarter som ni och våra fastighetstekniker kontrollerar dagligen att allt i fastigheten är i sin ordning.

Illustration om cykelparkering.

Parkering

För dig som cyklar till arbetet finns det i flera av våra fastigheter cykelparkering och omklädningsrum. Där finns också möjlighet att fylla på luft och låna verktyg. Många av våra fastigheter har också parkeringsmöjlighet för bil i huset.    

Illustration om fastighetsservice.

Övriga tjänster

Vi har ett antal tjänster som vi kan rekommendera, där vi noga valt ut leverantörerna. Här ingår bland annat fruktkorgar, kaffe, kolsyrat vatten, lokalvård, skåpservice, garageplats, gym, bemanningstjänster, hantverksservice med mera.