Marknadskoordinator (Kampanj), Nordiska Kompaniet

Nordiska Kompaniets marknadsavdelning söker en Marknadskoordinator med inriktning mot kampanj till vårt kontor i Göteborg. Du kommer att ingå i en grupp på cirka 15 personer, tillhöra Kampanjteamet och rapportera till Kampanjansvarig.

Ansvarsområden

Ditt huvudansvar kommer att vara koordinering av event, skyltning och dekorationer, digitala skyltar samt införsäljning av internmediabokningar på NK Göteborg. Du har ett operativt ansvar för planering, genomförande och uppföljning av verksamhetsområdet. 

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat att:

  • Ansvara för och genomföra arrangemang så som kundkvällar och förtursreor
  • Vara kontaktperson gentemot byråer
  • Koordinera skyltning i varuhuset samt aktivera marknadsföringsytor, planerade och ad hoc
  • Koordinera digitala skyltar
  • Hantera löpande administration så som orderbekräftelser, fakturering samt upprätthållande och uppdatering av styrdokument
  • Vara delaktig i införsäljning av kommersiell plan till avdelningar
  • Ge företagarna bra service och rådgivning i deras egen marknadsföring
  • Uppdatera marknadskommunikation internt i varuhuset

Kvalifikationer

Du har relevant akademisk utbildning, eller motsvarande, inom produktionsledning av digital och analog kommunikation inom mode, accessoarer, skönhet. Vidare vill vi att du har några års arbetslivserfarenhet från liknande uppdrag, där du har fått gedigen kunskap om hantverket ”från ax till limpa”. Du har också vana vid att jobba digitalt och gärna med digitalt förändringsarbete.

Personliga egenskaper

Som person är du engagerad, affärsorienterad, mål- och resultatfokuserad samt en ”doer” som får saker att hända. Du är beslutsför, driven, har en förmåga att coacha, involvera och engagera människor och är socialt kompetent och lyhörd mot såväl kollegor som samarbetspartners. Du har en förmåga att se och förstå helhet. Du är också strukturerad, noggrann och kan planera mot givna budgetar. Vidare är du prestigelös, kommunikativ och du arbetar alltid integrerat med kollegor samt Stockholm-Göteborg.

Vi erbjuder

Tjänsten är en tillsvidareanställning (provanställning) på heltid med tillträde omgående och Hufvudstaden AB är din arbetsgivare. Våra medarbetare är vår tillgång, varför vi satsar på personalen i form av möjligheter till utbildning, friskvård mm. Du kommer att arbeta i en inspirerande miljö tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare. Verksamheten erbjuder en spännande mix av retail och fastigheter. Du sitter i nyrenoverade lokaler på vårt kontor i NK-huset, Göteborg.

Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan

AB Nordiska Kompaniet bildades 1902 och består idag av två varuhus, ett i Stockholm och ett i Göteborg. NK:s försäljning uppgick 2017 till drygt 3 miljarder SEK, varuhusen har en genomströmning av totalt cirka 11 miljoner besökare årligen och de sysselsätter cirka 1 200 personer. Varumärket NK och varuhusen ägs av det börsnoterade fastighetsbolaget Hufvudstaden AB. Läs mer på www.nk.se samt www.hufvudstaden.se.