Norrmalmstorg 14

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 7

  • Område: Bibliotekstan/Norrmalmstorg

  • Storlek: 241 kvm

  • Ort: Stockholm

  • Byggår: 1964


Ledig kontorslokal i Stockholm på Norrmalmstorg 14 i Bibliotekstan/Norrmalmstorg (241 kvm)

Beskrivning

Exklusiv kontorslokal i bästa läge på Norrmalmstorg. Mycket ljus och flexibel kontorslokal på översta våningen i fastigheten.

Planlösning

Ljus och representativt kontor högst upp i fastigheten. Storrumslösning för upp till 15 personer. Nytt pentry, 2 wc och konferensrum efter önskemål.

Omgivning

I Bibliotekstan ligger butiker med de mest prestigefyllda internationella modevarumärkena och det bästa inom svenskt mode sida vid sida med de mest framträdande företagen inom bank och finans samt de mest kända advokat- och juristbyråerna.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer. Absolut närhet till Östermalmstorgs T-banestation samt diverse busslinjer.

Service

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Stockholms mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fas-tighetsbranschen.Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå som vi kan ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi har alltid gångsavstånd till våra hyresgäster och tar emot felanmälan dygnet runt.

Parkering

I fastigheten finns garageplatser att hyra efter tillgång. Vi erbjuder även cykelparkering med möjlighet till ombyte och dusch. Hufvudstaden äger också Parkaden på Regeringsgatan 47-55.


Om fastigheten

Rännilen 19

Fastigheten Rännilen 19 som den ser ut idag stod klar 1964.

Läs mer

Bilder

Norrmalmstorg i Stockholm city.

Liknande lokaler

Kontor, 617 kvm

Norrmalmstorg 12

Kontor, 617 kvm

Läs mer
Kontor, 817 kvm

Norrmalmstorg 14

Kontor, 817 kvm

Läs mer