Nordstadstorget 6

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 4

  • Område: City

  • Storlek: 105 kvm

  • Ort: Göteborg

  • Byggår:


Ledig kontorslokal i Göteborg på Nordstadstorget 6 i City (105 kvm)

Planlösning

Delvis öppen planlösning med två enskilda mötesrum/kontorsrum, pentry samt två WC.

Omgivning

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och närmare 40 miljoner människor passerar årligen. Här sitter du mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service.

Kommunikationer

Från Femmanhuset har du nära till alla tänkbara kommunikationer. De flesta buss- och spårvagns- linjerna samt flygbussar stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. Endast ett stenkast bort ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen med bussar, tåg och taxistation.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Enkel och bekväm parkering finns i Nordstans P-hus med 2 700 parkeringsplatser samt i P-Hus City på Östra Larmgatan, båda med möjlighet till korttids- och kontraktsparkering.

Om oss

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.


Om fastigheten

Nordstaden 8:24

Femmanhuset, betecknad som Nordstaden 8:24, byggdes 1972 och ritades av arkitektbyrån Backström & Reinius.

Läs mer

Bilder

Liknande lokaler