Nordiska Kompaniet välkomnar NK Saluhalls nya entreprenörer

NK Saluhall genomgår just nu sin stora omvandling för att i vinter öppna under nytt koncept. Här får Stockholm en gastronomisk hub med några av Sveriges duktigaste matentreprenörer.

Köttdisken kommer att drivas av Johan Jureskog och Klas Ljungquists från AG, fiskdisken av bröderna Nils och Erik Molinder från Melanders, bröd och choklad av bagaren och konditorn Johan Sörberg, ostdisken av Vincent och Anna Lefèvres från Androuet och baslivsmedel samt frukt och grönt av Johannes Cullberg från Paradiset.

Nya NK Saluhall kommer att erbjuda en traditionell saluhallsupplevelse i kombination med matserveringar och ett baslivsmedelsutbud. Det blir en kulinarisk plats där kunder kan plocka ihop råvaror och delikatesser till en god middag eller lunch, men här finns också möjligheten att slå sig ner på någon av de mindre serveringarna för att njuta av en måltid med vänner, kollegor eller familj.

Ett par av varudiskarna kommer att smygöppna innan jul och sedan ska samtliga entreprenörer vara på plats i februari 2019.

Läs mer om nya NK Saluhall och de nya matentreprenörerna i NK:s Pressrum.

 

Bildtext.
Från vänster: Henrik Lilja, ansvarig affärsutveckling NK, Johan Jureskog, AG, Vincent Lefèvres, Androuet, Klas Ljungquist, AG, Anna Lefèvres, Pelle Lydmar, Johannes Cullberg, Paradiset, Nils Molinder, Melanders, Johan Sörberg och Andreas Edström, varuhuschef NK

 

Följ utvecklingen av Nordiska Kompaniet på vår projektsida:



Nordiska Kompaniet

NK:s pressrum