NK Stockholm/Parkaden

NK-huset är inte bara Sveriges förnämsta varuhus – här finns också drygt 11 000 kvadratmeter kontor mitt i city med närhet till det allra senaste. Som hyresgäst i NK-huset har man tillgång till det modernaste inom shopping och högkvalitativa kontorslokaler.
Varuhuset NK på Hamngatan i Stockholm.

Först med det senaste

Alltsedan NK-huset byggdes 1915 har det varit en ”kommersiell och kulturell teater”, för att använda grundaren Josef Sachs ord.

Några exempel är alla de nyheter som introducerats just genom den här adressen. Det var Nordiska Kompaniet som först erbjöd svenskarna djupfrysta grönsaker, Barbie-dockor, jeans, cd-skivor med mera.

 

Traditionen fortsätter

NK bjuder, bland mycket annat, på unika modevisningar, signeringar med författare och artister, matupplevelser och servicetjänster. Ett varuhus med fler än 100 avdelningar som drivs av kunniga och hängivna entreprenörer – med många av världens främsta varumärken inom mode och accessoarer – garanterar att NK ofta är först med det senaste och är en naturlig träffpunkt.

NK-huset omfattar ca 24 000 kvadratmeter shopping med det mesta: smycken och accessoarer, kläder och mode, mat, glas och porslin, möbler och inredning, böcker, leksaker, apotek, kontorsmateriel, kaffe och te, blommor - allting noggrant utvalt.

Centrala kontor med närhet till allt

NK-husets 11 000 kvadratmeter kontor erbjuder centrala och attraktiva lokaler mitt i city med närhet till allt, inklusive det som NK har att erbjuda. Det är nära även till hyresvärden – Hufvudstaden har sitt huvudkontor i huset.

Perfekt parkeringsmöjlighet

I anslutning till NK-huset finns ett av Stockholms mest centrala parkeringshus, Parkaden. Våra hyresgäster i NK-huset kan alltså parkera mitt i city och gå direkt till sina arbetsplatser. Läs mer om på Parkadens webbplats.

Adresser i området

Hufvudstaden äger NK-fastigheten som finns på adressen Hamngatan 18-20, Regeringsgatan 36-40 och Parkaden som finns på adressen Regeringsgatan 49-53.