Nordstan

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum där närmare 40 miljoner människor passerar årligen. Det är här, mitt i city, som Hufvudstaden har två fastigheter. Femman ligger här med sin förstklassiga galleria i tre våningar och ovanför köpcentrumet finns attraktiva kontorslokaler med strålande utsikt och fin takterass. I Nordstan har vi också fastigheten Fyran, allt med bästa läge, nära Centralen och all service.
Femmanhuset i Nordstan i centrala Göteborg.

Nya ytor med stans bästa utsikt

Hufvudstaden utvecklade under 2011 nya moderna kontorsytor genom att bygga till två våningar på Femman-huset. Den nya delen omfattar 5 000 kvadratmeter unika kontorslokaler med en hisnande utsikt över Göteborgs innerstad. Under våren 2012 var arbetet klart och vi passade även på att renovera entréer, rusta upp trapphus och byta ut hissar. I husets nya delar huserar Göteborgs mest framstående företag inom juridik, IT och media.

Under 2017 fick grannfastigheten Fyran även den en upprustning när bl.a. hela fasaden fick ny stenbeklädnad.

Närhet till allt

Som hyresgäst i Femman-huset har man nära både till en av Nordeuropas största shoppingkomplex och Göteborgs bästa kommunikationer i form av Centralstationen med flygbussar, tåg, spårvagnar, bussar och taxistationer. I anslutning till huset finns Nordstans P-hus och det finns även ett antal hotell och konferensmöjligheter att ta tillvara på.

För Femmans butiksutbud och restauranger, besök femman.com.

Adresser i området

I området äger Hufvudstaden två fastigheter på följande adresser.

Götgatan 11
Köpmansgatan 32
Östra Hamngatan 26

Postgatan 28
Nordstadstorget 6
Spannmålsgatan 19.
Nils Ericssongatan 17