Stockholm

Eataly


  • Nytt matkoncept i Bibliotekstan.

Eataly till Bibliotekstan

I februari 2018 öppnade Eataly ett 3 000 kvm stort mattempel – självklart med tydlig italiensk prägel – på Biblioteksgatan 5 i Stockholm.


Hufvudstaden välkomnar italienska Eataly till Sverige. Konceptet innefattar restauranger, barer, caféer, matmarknad och husgeråd och kommer att omfatta ca 3 000 kvm på Biblioteksgatan i Stockholm. Etableringen av Eataly ligger helt i linje med Hufvudstadens strategi att samla de mest intressanta varumärkena inom design och mode, samt spännande restaurangkoncept i kvarteren som utgör Bibliotekstan.

”Vår målsättning är att erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena i centrala Stockholm och centrala Göteborg. Vi är därför väldigt glada att Eataly har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastighet i Bibliotekstan”, säger Ivo Stopner, verkställande direktör, Hufvudstaden.

Den första Eataly öppnade 2007 i Turin och varumärkets kanske mest kända enhet öppnade på Manhattan i New York 2010. Eataly finns i dag över hela världen i städer som Tokyo, Istanbul, Chicago och São Paulo.

Smygtitt hos Eataly Stockholm

Eataly Stockholms Marcus Wallen visar runt på byggarbetsplatsen i f.d. biograf Röda Kvarn och ger oss en smygtitt på vad som väntar. (Dec 2017).


Fastighet Kvasten 6

Hufvudstadens första hus som stod klart hösten 1915 med biografen Röda Kvarn. Snart öppnar Eataly här!

Läs mer

Prenumerera på våra nyheter!


Prenumerationen misslyckades, försök igen.

Din prenumerationen är nu aktiverad.