Biträdande Driftchef

Har du erfarenhet av fastighetsbranschen och gillar drift, teknik och förvaltning? Trivs du i en administrativ och strategisk roll? Då kanske du är vår nya medarbetare!

Vi söker en Biträdande Driftchef

 

Till vårt Affärsområde Stockholm, innefattande 22 kommersiella fastigheter med kontor och butiker belägna i Stockholms innerstad, söker vi nu en Biträdande Driftchef. Du kommer att arbeta på avdelningen för Drift- och Underhåll, främst som administrativt och strategiskt stöd till Driftchef och Tekniska förvaltare, och du rapporterar till Driftchef för AO Stockholm. Detta är en ny befattning och du har därmed möjlighet att själv vara med att påverka rollen. 

Ansvarsområde 

Arbetet kommer att vara inriktat på övergripande uppgifter av fastigheternas drift och underhåll. Dina arbetsuppgifter är bland annat att: 

  • Upprätta och utveckla strategier för fastigheternas byggnads- och installationstekniska standard
  • Utveckla och vidmakthålla långtidsplanerat underhåll för fastigheterna
  • Upprätta och utveckla långsiktiga energistrategier för fastigheterna
  • Ansvara för upphandling och uppföljning av leverantörs- och serviceavtal för fastigheterna
  • Medverka vid upprättande av budget och prognoser för underhåll av fastigheterna
  • Medverka vid fastighetsutveckling och lokalanpassningar i fastigheterna
  • Upphandla och genomföra byggnads- och installationsunderhåll av fastigheterna 

Kvalifikationer 

Vi ser gärna att du har någon form av högskoleutbildning med en bred kunskap om fastigheters byggnads- och installationsteknik. Du är kunnig inom byggteknik, tekniska installationer, ventilation, värme, kyla och styr. Vi vill att du har några års erfarenhet av teknisk förvaltning, inköp och avtalsupphandling samt ekonomisk rapportering och uppföljning. 

Som person är du drivande, målmedveten, kostnadsmedveten och affärsmässig. Du är service- och kvalitetsinriktad, kundengagerad och har en god samarbetsförmåga och helhetssyn. Det är också av vikt att du är administrativ samt gillar ordning och reda. 

Tjänsten är en heltid med placering på vårt kontor beläget i NK-huset i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker kontinuerligt, välkommen med din ansökan.

Ansökan

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bl.a. NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg och profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 390 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 42,1 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 130 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.