Fastighetstekniker AO Göteborg

Ansvarsområden 

I dina arbetsuppgifter som Fastighetstekniker ingår bl. a: 

  • Ronderingar av fastigheten (se så att det är rent, helt, fungerande, tryggt & säkert etc.)
  • Drift- och energioptimering
  • Felavhjälpande underhåll, inklusive felanmälan och återrapportering till hyresgäst samt kundservice.
  • Planera och genomföra underhållsarbeten
  • Kontakt med hyresgäster och entreprenörer
  • Brandskyddskontrollant 

Kvalifikationer 

Vi söker dig som har installationskunnande samt en förmåga att se helheten och sambanden mellan de olika tekniska installationerna i fastigheter. Utbildning och erfarenhet inom el, styr & regler, ventilation, kyla samt säkerhet är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat som fastighetstekniker eller drifttekniker i varuhus, köpcentrum eller galleria tidigare alternativt liknande kommersiella fastigheter.

Hufvudstadens hyresgäster förväntar sig högsta service och kvalité. Därför är det viktigt att du är noggrann, serviceinriktad och tillmötesgående. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälp andra och du anstränger dig i att leverera bra lösningar. Du är självgående, initiativ- och ansvarstagande men även en god lagspelare. Som person är du uppmärksam och lyhörd. 

Tjänsten är en heltid med placering på vårt kontor beläget i NK-huset i Göteborg. Tillträde enligt överenskommelse. Stämmer detta in på dig? Välkommen med din ansökan, via vår hemsida, snarast möjligt - urval och intervjuer kommer att ske löpande.

Ansökan

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bland annat NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg, två fastigheter i Nordstan i Göteborg samt profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 384 500 kvm uthyrbar yta, varav drygt 105 500 kvm i Göteborg, med ett marknadsvärde om cirka 44 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 130 anställda, varav drygt 25 medarbetare är placerade i Göteborg. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.