Biträdande förvaltare

Vi söker Biträdande Förvaltare  

Som Biträdande förvaltare kommer du att ha ett nära samarbete med Förvaltningschefen, vilken också blir din närmaste chef. Du kommer att arbeta med våra fastigheter och kunder i Stockholm, med fokus på kontorsmarknaden. Fastigheterna ligger i bästa läge av Stockholms innerstad såsom på Drottninggatan och Klarabergsgatan samt i Gamla stan, Kungsträdgården och NK Stockholm/Parkaden. 

Ansvarsområden

I rollen kommer du bland annat att ansvara för områdets administration, arbeta med löpande kundfrågor samt delta i hyresförhandlingar och visningar. Dina arbetsuppgifter blir till exempel att: 

  • ansvara för våra hyres- och marknadssystem (bland annat Fastnet, Caesar och Sweet)
  • hantera hyresavtal, offerter, informationsutskick och uppdatera ritningar med mera
  • ansvara för uthyrning och omförhandling av lager och garageplatser
  • arbeta med nyuthyrning och bearbetning av nya kunder
  • ansvara för kvalitetskontrollen för förvaltningsområdet
  • delta i interna och externa möten
  • koordinera avdelningens olika delar och samarbeta med kundservice

Kvalifikationer  

Som person är du utåtriktad, ansvarskännande och har en naturlig känsla för kunden och kundens behov. Du är affärsintresserad och vill på sikt arbeta med förhandlingar. Ordning och reda är en grund för att lyckas med arbetet, likväl som ett öppet och prestigelöst förhållningssätt. Du är en drivande och engagerad lagspelare som också kan arbeta självständigt när det krävs. Ett representativt sätt och ett gott omdöme är också av vikt, liksom självklarheten i att verka utifrån Hufvudstadens värderingar.

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av liknande roll inom fastighetsbranschen. Vi ser gärna att du har god kunskap gällande Fastnet och Excel, att du har tidigare erfarenhet av service- och kundfrågor samt att du inser värdet i att ha nöjda kunder. Är du kunnig inom avtalsskrivning och förhandling så är det meriterande. Vi tror att du är utbildad civilingenjör, fastighetsekonom eller liknande alternativt har skaffat dig motsvarande erfarenhet på annat sätt.

Tjänsten är en heltid med placering på vårt kontor beläget i NK-huset i Stockholm. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker kontinuerligt, välkommen med din ansökan. Har du frågor kring tjänsten kontakta Maria Sjölund, HR-ansvarig, på maria.sjolund@hufvudstaden.se.

Ansökan

Hufvudstaden är ett av Sveriges mest specialiserade och koncentrerade fastighetsbolag med kontors- och butiksfastigheter i centrala Stockholm och Göteborg. I beståndet ingår bl.a. NK-varuhusen i Stockholm och Göteborg och profilfastigheten Norrmalmstorg 1 i Stockholm. Fastighetsbeståndet omfattar cirka 390 000 kvm uthyrbar yta med ett marknadsvärde om cirka 42,1 mdkr. Bolaget grundades 1915 och börsnoterades 1938. Koncernen har cirka 130 anställda. Inom koncernen finns, förutom Hufvudstaden, varumärken som Nordiska Kompaniet, Bibliotekstan, Femman, Fredstan, Birger Jarlspassagen och Parkaden med flera. Läs mer om företaget på www.hufvudstaden.se.