Kungsgatan 42

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 5

  • Område: Stockholm, City

  • Storlek: 293 kvm

  • Ort: Stockholm

  • Byggår:


Ledig kontorslokal i Stockholm på Kungsgatan 42 i Stockholm, City (293 kvm)

Beskrivning

Flexibel och öppen planlösning med bra mötesrum i anslutning till lokalens entré. Rymligt pentry med plats för större samling. Till lokalen hör totalt tre toaletter var av två för internt bruk och en för externt bruk.

Omgivning

Korsningen Sveavägen/Kungsgatan är kanske den mest klassiska knutpunkten i city. Här i Stockholms mittpunkt möts inte bara två av stadens mest kända gator, utan även shopping, kultur och moderna kontorslokaler. Området kallas ibland ”Mediakorsningen” eftersom läget attraherar ett stort antal företag inom IT, media och marknadskommunikation.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer. Absolut närhet till Östermalmstorgs och Hötorgets T-banestation samt diverse busslinjer.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Garage finns i intilliggande fastigheter. I garaget finns det cykel parkering, omklädningsrum för dam och herr samt möjlighet att hyra parkeringsplatser. Hufvudstaden äger även de centralt belägna parkeringshusen Parkaden och Continentalgaraget.


Om fastigheten

Hästhuvudet 13

Fastigheten Hästhuvudet 13 bestod ursprungligen av två fastigheter som numera är sammanbyggda. Hufvudstaden har ägt och förvaltat dessa sedan 1929/1999.

Läs mer

Bilder

Liknande lokaler

Kontor, 254 kvm

Mäster Samuelsgatan 1

Kontor, 254 kvm

Läs mer
Kontor, 167 kvm

Sveavägen 21-23

Kontor, 167 kvm

Läs mer