Sveavägen 21

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 6

  • Område: City

  • Storlek: 703 kvm

  • Ort: Stockholm

  • Byggår: 1920


Ledig kontorslokal i Stockholm på Sveavägen 21 i City (703 kvm)

Beskrivning

Ljus kontorslokal belägen i en välkänd fastighet i korsningen Sveavägen / Kungsgatan.

Planlösning

Flexibel planlösning med upp till 45 personer med blandad planlösning. Lokalen är fördelad på två plan, konferensavdelning ligger separat på 7 tr, som vid behov har egen ingång. Möjlighet till bra loungeyta i anslutning till pentry.

Omgivning

I hörnet Sveavägen / Kungsgatan sitter du mitt i händelsens centrum. Här finner du restauranger, caféer och butiker. All service du kan tänkas behöva i din närhet.

Kommunikationer

I fastigheten ligger T-bana Hötorget. Garageplats går att hyra i intilliggande fastighet. Till Centralen och Arlanda Express går du på 5 min.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Parkering finns i intilliggande fastighet. Cykelparkering med möjlighet till dusch och ombyte. Hufvudstaden äger även parkeringsgaraget Parkaden på Regeringsgatan. Där finns biltvätt och du kan även få däckservice med förvaring.

Om oss

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Stockholms allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.


Kontakt

Uthyrningsavdelningen

Uthyrningsavdelningen

08-762 90 00

Om fastigheten

Hästhuvudet 13

Fastigheten Hästhuvudet 13 bestod ursprungligen av två fastigheter som numera är sammanbyggda. Hufvudstaden har ägt och förvaltat dessa sedan 1929/1999.

Läs mer

Bilder

Utsikt
Mötesrum
Entré
entré

Liknande lokaler

Kontor, 293 kvm

Kungsgatan 42

Kontor, 293 kvm

Läs mer
Kontor, 153 kvm

Kungsgatan 6

Kontor, 153 kvm

Läs mer