Kungsgatan 6

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 3

  • Område: City

  • Storlek: 186 kvm

  • Ort: Stockholm

  • Byggår: 1926


Ledig kontorslokal i Stockholm på Kungsgatan 6 i City (186 kvm)

Beskrivning

Välplanerad kontorslokal med öppen planlösning på Kungsgatan med närhet till all tänkbar service och kommunikation som Kungsgatan erbjuder. Lokalen har stora fönster som ger mycket ljus till lokalen.

Planlösning

Flexibel kontorslokal med öppen planlösning, två konferensrum, pentry, tre Wc, varav en HW, förråd och serverrum.

Omgivning

Kungsgatan är en av Stockholms paradgator och har varit skådeplats för stora händelser i svensk historia. Här ligger de två Kungstornen som är ett av Stockholms mest kända landmärken precis som det blå Konserthuset vid korsningen Sveavägen/Kungsgatan. Här finner du restauranger, caféer, butiker och kontorslokaler i ett av Stockholms mest centrala lägen.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer. Direkt närhet till Östermalmstorgs och Hötorgets T-banestation samt diverse busslinjer.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Möjlighet till både P-plats och cykelparkering på innergård. Hufvudstaden äger även de centralt belägna parkeringshusen Parkaden och Continentalgaraget.


Om fastigheten

Kåkenhusen 39

Fastigheten som ligger i slutet av Kungsgatan nära Stureplan heter Kåkenhusen 39. Under 1989 genomförde Hufvudstaden en omfattande ombyggnation i kvarteret, som sammanföll med den då pågående upprustningen av Kungsgatan. Idag tjugo år senare har butiker och kontor det senaste inom kommunikation och inomhusmiljö.

Läs mer

Bilder

Liknande lokaler

Kontor, 104 kvm

Sveavägen 23

Kontor, 104 kvm

Läs mer
Kontor, 97 kvm

Malmskillnadsgatan 39

Kontor, 97 kvm

Läs mer