Kungsgatan 6

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 5

  • Område: City

  • Storlek: 131 kvm

  • Ort: Stockholm

  • Byggår: 1926


Ledig kontorslokal i Stockholm på Kungsgatan 6 i City (131 kvm)

Beskrivning

Nyckelfärdigt kontor med flexibelt hyresavtal där allt ingår för 120 000:-/månad. 8-14 arbetsplatser och fullt utrustad lokal, det är bara att flytta in direkt.

Planlösning

Inrett och klart för 8-14 personer, ett konferensrum 6-8 personer, ett konferensrum/lounge. Öppen planlösning för blandad sittning. Datanät, Wi-Fi utrustning, AV utrustning, porslin mm

Omgivning

Kungsgatan är en av Stockholms paradgator och har varit skådeplats för stora händelser i svensk historia. Här finner du restauranger, caféer, butiker och kontorslokaler i ett av Stockholms mest centrala lägen.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer. Absolut närhet till Östermalmstorgs och Hötorgets T-banestation samt diverse busslinjer.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Parkeringsplats finns att hyra i mån av plats på gården. Hufvudstaden äger de centralt belägna parkeringshusen NK Parkering och och Continentalgaraget vid Centralstation.


Kontakt

Uthyrningsavdelningen

Uthyrningsavdelningen

08-762 90 00

Om fastigheten

Kåkenhusen 39

Fastigheten som ligger i slutet av Kungsgatan nära Stureplan heter Kåkenhusen 39. Under 1989 genomförde Hufvudstaden en omfattande ombyggnation i kvarteret, som sammanföll med den då pågående upprustningen av Kungsgatan. Idag tjugo år senare har butiker och kontor det senaste inom kommunikation och inomhusmiljö.

Läs mer

Bilder

Planlösning

Liknande lokaler

Kontor, 174 kvm

Smålandsgatan 10

Kontor, 174 kvm

Läs mer