Kungsgatan 4B

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 1

  • Område: City

  • Storlek: 43 kvm

  • Ort: Stockholm

  • Byggår: 1926


Ledig kontorslokal i Stockholm på Kungsgatan 4B i City (43 kvm)

Beskrivning

Liten kontorslokal om 43 kvm, öppen planlösning med pentry och wc

Planlösning

Öppen planlösning med pentry och wc.

Omgivning

Kungsgatan är en av Stockholms paradgator och har varit skådeplats för stora händelser i svensk historia. Här ligger de två Kungstornen som är ett av Stockholms mest kända landmärken precis som det blå Konserthuset vid korsningen Sveavägen/Kungsgatan. Här finner ni restauranger, caféer, butiker och kontorslokaler i ett av Stockholms mest centrala lägen.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer med absolut närhet till Östermalmstorgs och Hötorgets T-banestation samt diverse busslinjer.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Garage finns i intilliggande fastigheter. Hufvudstaden äger även de centralt belägna parkeringshusen Parkaden och Continentalgaraget.


Kontakt

Uthyrningsavdelningen

Uthyrningsavdelningen

08-762 90 00

Om fastigheten

Kåkenhusen 39

Fastigheten som ligger i slutet av Kungsgatan nära Stureplan heter Kåkenhusen 39. Under 1989 genomförde Hufvudstaden en omfattande ombyggnation i kvarteret, som sammanföll med den då pågående upprustningen av Kungsgatan. Idag tjugo år senare har butiker och kontor det senaste inom kommunikation och inomhusmiljö.

Läs mer

Bilder

Liknande lokaler

Kontor, 186 kvm

Kungsgatan 6

Kontor, 186 kvm

Läs mer
Kontor, 211 kvm

Sveavägen 23

Kontor, 211 kvm

Läs mer