Kungsgatan 38

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 2

  • Område: City

  • Storlek: 579 kvm

  • Ort: Stockholm

  • Byggår:


Ledig kontorslokal i Stockholm på Kungsgatan 38 i City (579 kvm)

Beskrivning

Totalrenoverad kontorslokal om 579 kvm med egen terras mot innergård. Närhet till all tänkbar service och kommunikation samt nedgång till Hötorgets T-bana i fastigheten.

Planlösning

Ljus, flexibel kontorslokal i bästa läge i korsningen Kungsgatan/Sveavägen.

Omgivning

Korsningen Sveavägen/Kungsgatan är kanske den mest klassiska knutpunkten i city. Här i Stockholms mittpunkt möts inte bara två av stadens mest kända gator, utan även shopping, kultur och moderna kontorslokaler. Området kallas ibland mediakorsningen eftersom läget attraherar många företag inom IT, media och marknadskommunikation.

Kommunikationer

Nedgång till Hötorgets T-banestation finns i fastigheten och det är mindre än fem minuters promenad till T-Centralen.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Garage finns i fastigheten. Cykelparkering med möjlighet till omklädning och dusch i Kv. Hufvudstaden äger även de centralt belägna parkeringshusen Parkaden och Continentalgaraget.

Om oss

Fastigheten Oxhuvudet 18 ritades av den välbekante arkitekten Cyrillus Johansson och uppfördes åren 1928-1932. Hufvudstaden var byggherre, men Kreuger & Toll stod för grundläggnings- och betongarbeten. I Hufvudstadens bestånd är Centrumhuset näst störst när det gäller kontorsytor. I butiksplanet mot Kungsgatan finns husets äldsta hyresgäst Ströms. Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Stockholms allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag och ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.


Om fastigheten

Oxhuvudet 18

Fastigheten Oxhuvudet 18 ritades av den välbekante arkitekten Cyrillus Johansson och uppfördes åren 1928–32.

Läs mer

Bilder

Liknande lokaler

Kontor, 178 kvm

Mäster Samuelsgatan 3

Kontor, 178 kvm

Läs mer
Kontor, 168 kvm

Sveavägen 24

Kontor, 168 kvm

Läs mer