Kungsgatan 10, 150 kvm

Kort om Kungsgatan 10

Storlek: 150 kvm
Område: City
Byggnadsår: 1926

Typ: Kontor
Våningsplan: 1


Beskrivning

Centralt belägen kontorslokal på Kungsgatan. Bra kommunikationer finns med närhet till Östermalmstorg och Hötorgets tunnelbanestationer.

Om fastigheten

Hufvudstaden byggde denna fastighet år 1926 med adress Kungsgatan 4-10. Fastigheten har under åren haft flera prominenta hyresgäster exempelvis Radiotjänst som flyttade in 1928. Här satt Järring och Hyland och direktsände sina välkända program. År 1973 öppnades Sveriges första McDonald?s restaurang på Kungsgatan 4. Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Stockholms allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag oc h ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.

Kommunikationer

Ett flertal bussar trafikerar området och närmsta T-banestation är Östermalmstorg.

Närområdet

Kungsgatan är en av Stockholms paradgator och har varit skådeplats för många händelser i svensk historia. Här mitt i city finner du ett stort utbud av restauranger, caféer, butiker och kontorslokaler.

Uthyrningsavdelningen

Tel 08-762 90 00

Skicka mail

Hittar du inte vad du söker?

Om du inte hittar vad du söker kan du bevaka lediga lokaler via en prenumeration och få meddelande så fort vi har något objekt ledigt.