Nordstan

Femmanhuset i Nordstan i centrala Göteborg.

Nordstan är Sveriges ledande affärscentrum där närmare 40 miljoner människor passerar årligen. Det är här, mitt i city, som Femman ligger med sin förstklassiga galleria i tre våningar. Och ovanför gallerians tak finner man i samma fastighet Göteborgs kanske mest attraktiva kontorslokaler, med närhet till allt.

Nya ytor med stans bästa utsikt

Hufvudstaden utvecklade under 2011 nya moderna kontorsytor genom att bygga till två våningar på Femman-huset. Den nya delen omfattar 5 000 kvadratmeter unika kontorslokaler med en hisnande utsikt över Göteborgs innerstad. Under våren 2012 var arbetet klart och vi passade även på att renovera entréer, rusta upp trapphus och byta ut hissar. I husets nya delar huserar Göteborgs mest framstående företag inom juridik, IT och media.

Närhet till allt

Som hyresgäst i Femman-huset har man nära både till en av Nordeuropas största shoppingkomplex och Göteborgs bästa kommunikationer i form av Centralstationen med flygbussar, tåg, spårvagnar, bussar och taxistationer. I anslutning till huset finns Nordstans P-hus och det finns även ett antal hotell och konferensmöjligheter att ta tillvara på.

För Femmans butiksutbud och restauranger, besök femman.com.

Adresser i området

I området äger Hufvudstaden en fastighet på följande adresser.

Postgatan 26-32
Nordstadstorget 6
Spannmålsgatan 19.
Nils Ericssongatan 17