Nordstadstorget 6

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 6

  • Område: Nordstan

  • Storlek: 553 kvm

  • Ort: Göteborg

  • Byggår:


Ledig kontorslokal i Göteborg på Nordstadstorget 6 i Nordstan (553 kvm)

Beskrivning

Trevligt kontor med yta om ca 553 kvm på plan 6. Här har ni stor möjlighet att påverka den framtida planlösningen så att det ska passa just er verksamhet. Som kontorshyresgäst här har ni dessutom tillgång till den uppskattade innergården på plan 4.

Omgivning

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och närmare 40 miljoner människor passerar årligen. Här sitter du mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service.

Kommunikationer

Från Femmanhuset har du nära till alla tänkbara kommunikationer. De flesta buss- och spårvagnslinjerna samt flygbussar stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. Endast ett stenkast bort ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen med bussar, tåg och taxistation.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden får du en hög servicenivå, och det kan vi ge genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Enkel och bekväm parkering finns i Nordstans P-hus med 2 700 parkeringsplatser samt P-Hus City på Östra Larmgatan, båda med möjlighet till korttids- och kontraktsparkering.

Om oss

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag samt ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.


Kontakt

Anki Håkansson

Anki Håkansson

031-710 21 26

Om fastigheten

Nordstaden 8:24

Femmanhuset, betecknad som Nordstaden 8:24, byggdes 1972 och ritades av arkitektbyrån Backström & Reinius.

Läs mer

Bilder

Bild från annan hyresgäst i fastigheten
Bild från annan hyresgäst i fastigheten

Liknande lokaler