Nordstadstorget 6

  • Typ: Kontor

  • Våningsplan: 7

  • Område: Nordstan

  • Storlek: 1 072 kvm

  • Ort: Göteborg

  • Byggår: 1972


Ledig kontorslokal i Göteborg på Nordstadstorget 6 i Nordstan (1072 kvm)

Beskrivning

Ljus kontorslokal i Femman med tillgång till fastighetens nyrenoverade innergård. Det finns stora möjligheter att anpassa planlösningen efter er egen verksamhet, oavsett om det är cellkontor eller öppna arbetslandskap. Lokalen har entrémöjligheter från Nordstadstorget 6 och Spannmålsgatan 19.

Omgivning

I hjärtat av Nordstan ovanför gallerian Femman finns några av Göteborgs mest attraktiva kontorslokaler. Nordstan är ett av Sveriges ledande affärscentrum och närmare 30 miljoner människor passerar årligen. Här sitter du mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av restauranger, caféer, kommunikationer och alla typer av service.

Kommunikationer

Med verksamhet i den här fastigheten har du närhet till all kommunikation i Göteborg. De flesta buss- och spårvagnslinjerna stannar i Brunnsparken och området kring Nordstan. På bara någon minuts promenadavstånd ligger Centralstationen och Nils Ericson terminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation.

Service

Som hyresgäst hos Hufvudstaden erbjuds ni en hög servicenivå genom ett nära, engagerat och personligt samarbete. Vi finns alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och tar emot ärenden dygnet runt.

Parkering

Enkel och bekväm parkering finns i Nordstans P-hus med 2 700 parkeringsplatser och möjlighet till korttids- och kontraktsparkering. I P-huset finns det parkeringsplatser avsedda för laddning av elbilar. Utöver parkeringsplatserna finns i P-huset även möjlighet till cykelparkering.

Om oss

Hufvudstaden erbjuder kontors- och butikslokaler i Göteborgs allra mest attraktiva lägen. Företaget grundades 1915 och är idag ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag samt ett av landets starkaste varumärken inom fastighetsbranschen.


Om fastigheten

Nordstaden 8:24

Femmanhuset, betecknad som Nordstaden 8:24, byggdes 1972 och ritades av arkitektbyrån Backström & Reinius.

Läs mer

Bilder

Fastighetens nyrenoverade innergård
Bild från annan hyresgäst i fastigheten
Bild från annan hyresgäst i fastigheten

Liknande lokaler

Kontor, 405 kvm

Nordstadstorget 6

Kontor, 405 kvm

Läs mer
Kontor, 2780 kvm

Östra Hamngatan 26

Kontor, 2780 kvm

Läs mer