Ett klimatsmart läge: mitt i city

Drottninggatan 3, Stockholm

Som kund hos oss har du en stor fördel av att ha ditt kontor centralt i en storstad. I den dagliga verksamheten minskar behovet av transporter och tjänsteresor.

Som kund hos oss har du en stor fördel av att ha ditt kontor centralt i en storstad. I den dagliga verksamheten minskar behovet av transporter och tjänsteresor. Det är lätt att ta sig till jobbet med kollektivtrafik eftersom du alltid befinner dig vid knutpunkter med många kommunikationsmöjligheter.

Det är även nära till kunder, samarbetspartners, affärer och lunchställen, vilket ytterligare minskar behovet av transporter.

"Att sitta i lokaler i city är ett val som minskar din företagsmiljöpåverkan."

Vi är alltid på gångavstånd från våra hyresgäster och har därför samma miljömässiga fördelar som ni har. Vi kan hålla nere våra transporter och tjänsteresor till ett minimum. Hufvudstaden behöver till exempel inga servicebilar.

Egna fastighetstekniker

En annan miljömässig fördel med att vara hyresgäst hos oss är att vi har egen personal som sköter våra fastigheter. Våra fastighetstekniker har en väldigt god kunskap om våra fastigheter och kan dagligen utföra underhållsarbete för att på bästa sätt spara resurser.

Vi vill hjälpa er i ert hållbarhetsarbete

Som fastighetsbolag har vi inte bara ett stort ansvar för att arbeta klimatsmart, vi vill även informera och uppmuntra dig som kund till att välja hållbara lösningar.

Känn dig fri att alltid kontakta oss på kundservice eller vår miljö-
samordnare om du vill ha mer information om hur du till exempel kan minska din energiförbrukning eller hur du källsorterar på bästa sätt.

Vårt klimatarbete

Att på olika sätt minska vår energianvändning är det mest betydelsefulla arbetet vi kan göra för att minska vår miljöpåverkan. Du kan läsa mer om hur Hufvudstaden jobbar med energi och miljöfrågor under Ansvarsfullt företagande.